Dag 5 jekatarinenburg - Reisverslag uit Jekaterinenburg, Rusland van patrickenyvette - WaarBenJij.nu Dag 5 jekatarinenburg - Reisverslag uit Jekaterinenburg, Rusland van patrickenyvette - WaarBenJij.nu

Dag 5 jekatarinenburg

Blijf op de hoogte en volg

22 Mei 2019 | Rusland, Jekaterinenburg

O yes, wat een heerlijke nacht gehad. Na het lekkere eten bij pashtet gisteravond heb ik vannacht goed kunnen slapen in een heerlijk bed. Lijkt erop dat ik weer helemaal ben bijgetankt voor de aankomende 3nachten in de trein. Vandaag ben ik na een iets minder keus bij het ontbijt dan in Moskou om half 11 gestart met de rode lijn die dwars door het centrum loopt en voor ons hotel langs. Zo een kerkje, het universiteitsgebouw, wat andere historische gebouwen gezien. Onderweg keer geluncht, had achteraf beter bij pashtet kunnen lunchen maar ja je wil ook wat anders proberen. Ronald wou nieuwe schoenen, dus ik dacht jah waarom niet. Dus een schoenenzaak opgezocht, aparte manier werkt dit hier. Lijkt allemaal hetzelfde in begin maar bij de kassa begint het gedonder, denk je in een rij te staan maar iedereen schuift er gewoon tussen en probeert als 1ste aan de beurt te zijn. Dan ben je uiteindelijk aan de beurt, willen ze je telefoonnummer en andere gegevens.. duurt een eeuwigheid om alleen maar paar schoenen af te rekenen. Nou ja heb ze gelijk aan getrokken, ze lopen erg lekker das wel mooi voor in de trein.. Nou op naar de hotellobby om mijn backpack te halen en gewacht op de bus naar het treinstation voor trans Siberië express deel 2, dit duurde iets langer dan gepland maar nu zit ik hier laat in de avond weer te hobbelen in de trein voor ik hoop een redelijke nacht.